Trenutno pregledavate Saonice Kup 2024 SRC Busovačka planina

Saonice Kup 2024 SRC Busovačka planina

Nezaboravan događaju za naše mališane i obiteljsko druženje, 17.02. s početkom u 12:00 sati.

Uzbudljiva manifestacija Saonice Kup, koja se održava na SRC Busovačka planina, postala je nezaobilazan događaj zahvaljujući organizaciji SKI MIĆI i ORBIS PROJECT d.o.o.. Ova jedinstvena inicijativa, koja uspješno spaja sportski duh i kulturne aktivnosti, privlači obitelji i ljubitelje zimskih radosti iz cijelog kraja.

Saonice Kup, kao manifestacija posvećena proslavi tradicije i zajedništva, pruža nezaboravna iskustva za sve uzraste. Važnost podrške i sudjelovanja svakog pojedinca čini ovu manifestaciju posebnom, stvarajući atmosferu radosti, natjecateljskog duha i međusobnog poštovanja. Organizatori izražavaju zahvalnost svima koji su dio ove priče koja raste iz godine u godinu, unapređujući duh zajednice i potičući aktivno sudjelovanje.

Saonice Kup predstavljaju više od sportskog natjecanja; to je obiteljski doživljaj koji zajedno gradimo, s isključivim naglaskom na zabavu. Uzmite svoje saonice i pridružite se ovoj jedinstvenoj manifestaciji koja osvaja srca ljubitelja zimskih radosti.